2023-10-15 81 浏览
位於黃埔天地享膳坊既Amber's Table,餐廳主打海鮮、扒類、手人意大利粉和自家制甜品。餐廳內裝潢雅緻,空間感十足,座位舒適,店員親切有禮。海鮮拼盤海鮮拼均有龍蝦、生蠔、蟶子、加拿大翡翠螺、蝦、北海道帶子,每款海鮮也十分新鮮,不需特別醬汁,也吃岀海鮮之鮮味巨型虎蝦配蕃茄手工意大利麵手打意大利粉充滿質感,麵條表面掛滿蕃茄汁,麵質帶有韌度有嚼勁,虎蝦肉質彈牙鮮味,整體酸甜不油不膩煙燻黑毛豬配香草牛油 主廚以煙霧燻烤既獨特烹煮技巧,更使用蘋果木煙燻,令加拿大頂級黑毛豬鞍肉質內蘊含獨特的木燻香味,肉質嫩滑,肉味香濃,配上香草牛油,口感更順滑、更滋味自家制香梨撻配Movenpick 香草雪糕牛油酥皮焗得金黃香脆,撻面表層鋪滿片片清甜香梨中層是幼滑吉士醬,配上一球香草雪糕,冰火交融,震撼味蕾Rose Latte入口順滑,細嚐玫瑰之清香,牛奶奶味香濃,整個組合令人融化Cotton Candy Movenpick Strawberry Milkshake打卡必點!少女夢幻粉色系列,以Movenpick士多啤梨味雪糕打岀來之奶昔,加上精心挑選的每款裝飾,令人心情愉快Amber's Table📍紅磡

海鮮拼盤

巨型虎蝦配蕃茄手工意大利麵

煙燻黑毛豬配香草牛油

自家制香梨撻配Movenpick 香草雪糕

Rose Latte
入口順滑,細嚐玫瑰之清香,牛奶奶味香濃,整個組合令人融化

Amber's Table
📍紅磡黃埔天地享膳坊(第4期)地下G14號舖

2023-10-13 56 浏览
今日去咗黃埔享膳坊試吓呢間Amber’s Table,之前經過已經覺得幾有情調,鋪面又夠大,想試好耐了!我哋先叫咗兩杯嘢飲,一杯係「椰子咖啡沙冰」($49),鋪頭係用illy咖啡,呢款意式咖啡味道十分濃厚,倒咗入去甜甜的椰子沙冰度,一冷一熱、一甜一苦嘅口感沖撞非常驚艷,無諗過呢個配搭係咁正!另一杯嘢飲叫咗「棉花糖朱古力奶昔」($88),呢杯奶昔造型真係一百分!好適合打卡,好鬼夢幻!大棉花糖係以前去夾糖最經典果款,而鋪喺朱古力面上嘅係爆炸棉花糖,食落十分過癮!而朱古力係用Movenpick雪糕打成,好有誠意,甜度十足!到嘢食喇,餐廳先上咗兩個餐包,配上意大利黑醋同橄欖油,開一開胃先!我哋先叫咗一客「藍青口」($178),呢個青口真係不得了!首先佢係勁大盤,入面有數不盡嘅青口,而兩款青口有唔同嘅口感味道,白青口較為Creamy、易入口,黃青口就較實淨,海鮮味較濃,配上煙肉忌廉汁,成件事又開胃又好食!另外仲有四塊香脆蒜茸包配襯。跟住就到正餐喇!我哋叫咗一客「蘑菇汁帶子幼麵」($148),蘑菇汁打得十分濃稠,配上自家製嘅幼麵,食落好煙韌彈牙,係平時好少食到嘅意大利麵質感,而刺身帶子用火槍燙過,
今日去咗黃埔享膳坊試吓呢間Amber’s Table,

之前經過已經覺得幾有情調,鋪面又夠大,想試好耐了!

我哋先叫咗兩杯嘢飲,一杯係「椰子咖啡沙冰」($49),

鋪頭係用illy咖啡,呢款意式咖啡味道十分濃厚,
無諗過呢個配搭係咁正!

另一杯嘢飲叫咗「棉花糖朱古力奶昔」($88),

呢杯奶昔造型真係一百分!好適合打卡,好鬼夢幻!

到嘢食喇,餐廳先上咗兩個餐包,

配上意大利黑醋同橄欖油,開一開胃先!

我哋先叫咗一客「藍青口」($178),

呢個青口真係不得了!首先佢係勁大盤,入面有數不盡嘅青口,

另外仲有四塊香脆蒜茸包配襯。

蘑菇汁打得十分濃稠,配上自家製嘅幼麵,食落好煙韌彈牙,
係平時好少食到嘅意大利麵質感,
刺身帶子用火槍燙過,有淡淡嘅焦香,同時又保留咗食材嘅鮮味,
成個麵味道均衡,又非常飽肚。

之後就係「煙燻9安士肉眼扒」($238),

呢塊扒真係超抵食!我哋叫咗五成熟,牛扒一上碟有用蠟燭熱住,
保存溫度,非常貼心。
食嘅時候可以配合上面嘅香草牛油,牛扒一入口,
既有煙燻嘅香味,同時又有極濃重嘅牛味,
而鬆散嘅肉質加上牛油就變得更得順滑,牛脂同油脂一同喺口腔溶解,
香氣十足,真係令人感到無限滿足。
旁邊有海鹽同燒汁可以配搭,但就咁配牛油已經非常出色!
牛扒仲有跟埋薯條,配黑松露醬或者茄汁,一定夠飽!

最後食咗個「梳乎厘」($188)做甜品

一嚟到真係嚇親!咁巨型嘅!
應該都夠四個人食,不過我哋兩個人都係食曬,

因為實在太好食喇!蛋香出眾,而且就打得好綿滑,
令人忍唔住一啖又一啖咁食曬佢!

呢間餐廳比想象中更加出色,而且性價比真係好高,好值得一試!
2023-10-10
2023-10-12 66 浏览
通咗紅磡地鐵站後, 去黃埔方便咗好多, 所以不時去揾吓有咩食, 見到Amber's Table 格調雅致, 仲有想食嘅煙肉眼扒, 所以立即入去食個晚餐。🍭焗牛骨髓一向以為牛⻣髓好濃味, 原來錯哂,呢個係用咗和牛肉碎同牛骨髓混合一齊焗, 可以保持牛嘅鮮味,口感就更豐富,再配烤麵包,咁嘅食法原來好搭, 香口之餘仲脆卜卜, 一啲都唔油膩。🍭煙肉眼扒一向鐘意食比較生嘅牛扒, 所以今次叫咗四成熟,個皮少許脆脆金黃,切開依然見到粉嫩柔軟,無破壞肉原有嘅質感,件肉眼扒本身脂肪少牛味濃,用微火响枱上保持温度,肉眼扒上面嘅香草牛油慢慢溶化, 潤澤咗牛扒外,仲加添香草味,好惹味。🍭燒德國鹹豬手好細心咁巳切好細細嚿易入口, 外皮爆脆得嚟又煙韌, 啲肉唔會燒到乾哂, 仲好滑嘟嘟, 夾住啲酸菜食, 酸酸地咸咸地, 好醒胃。🍭梳乎厘蛋白梳乎厘好澎湃, 2人份好足, 口感軟綿綿, 好有蛋香味, 唔過份甜, 不知不覺就食哂, 好味。再配特飲椰子波蘿沙冰同玫瑰椰子沙冰, 凍涼嘅特飲配鹹豬手同肉眼扒, 暑汽全消。

🍭焗牛骨髓

🍭煙肉眼扒

🍭燒德國鹹豬手

🍭梳乎厘

2023-09-29
2023-10-12 45 浏览
想試Amber’s table好耐🫠聽講佢哋嘅西餐好高質,今次終於去試佢哋嘅lunch set,set包前菜(湯/沙律)同埋飲品,仲送埋面包,我哋揀咗帶子沙律配火龍果及柚子醋汁($138),帶子煎得啱啱好,食落嫩滑鮮甜另外仲有美國肉眼扒配忌廉薯及紅酒汁($238)肉眼扒叫左7成熟,食落好重牛味🐂一啲都唔韌,薯蓉都好重忌廉牛油香,仲食到啲芝士🤤而另外飲品就揀咗朱古力奶昔同埋菠蘿青蘋果汁,朱古力奶昔睇落真係勁邪惡😳面頭仲要有好多棉花糖,佢哋嘅奶昔仲加咗movenpick雪糕😋好好飲甜品佢哋就推介左梨撻比我地,批底係酥皮,焗到好香脆🥧面頭就鋪滿左梨 仲有一球雪糕,好特別🤩

2023-10-05
2023-10-12 39 浏览
在一家氛圍濃厚的西餐廳,我有幸品嚐到了一系列獨特的美食。一開始上了兩杯飲料。椰子菠蘿冰的甜味來自新鮮的水果,每一口都是清新的果味。而玫瑰椰子冰則帶有淡淡的玫瑰香,與椰子的香甜完美融合,真的是一道令人難以忘懷的開始。接著是一大鍋滿滿的藍青口,鮮甜的青口肉搭配上濃濃的醬汁,真的是太完美了。焗牛骨髓的烹調方式獨特,用調羹將滑嫩的骨髓塗抹在麵包上,每一口都是濃郁的骨髓香與麵包的酥脆完美結合,真的是一種全新的味蕾體驗。但最讓我驚艷的,還是那份煙肉眼9安士。它5成熟的程度,在蠟燭上微醺著,使得肉質保持了一定的嚼勁,彈口的口感讓人回味無窮。而德國咸豬手則是外酥內嫩,肉質鮮嫩多汁,配上不同的醬料,每一口都充滿了滿滿的幸福感。當然,甜品也絕對不容忽視。需要30分鐘的準備時間梳乎厘真的體積大的驚人。而且它鬆軟的口感,搭配上那微微的甜味,真的是令人難以忘懷。總的來說,這頓飯真的是一次難忘的體驗,每一道菜都充滿了驚喜,每一口都是一次味蕾的旅行,是Amber table提供的獨特饗宴。

2023-10-12 32 浏览
💙美國頂級肉眼扒鐵板下面有火一直熱住,慢慢食都唔洗擔心會凍曬😌 肉質好軟淋,而且肉味重,唔錯!.💙蜆肉配手掣黑白扁意粉意粉好出色!全手工製,係隔離整完麵條即刻煮🤩🤩 幼身又有咬口,仲好掛汁,超值得試👍🏻👍🏻👍🏻.💙疏乎厘超大份~ 4個人share都夠食!夠空氣感得黎蛋味十足🥰 邊位有少少燶既口感,加埋糖粉食,又另一個層次.💙士多啤梨雪糕奶昔用左MOVENPICK雪糕!賣相超少女,舖滿棉花糖,色彩繽紛😗😗
💙美國頂級肉眼扒
💙蜆肉配手掣黑白扁意粉
💙疏乎厘
💙士多啤梨雪糕奶昔
2023-10-11 49 浏览
呢到個餐前包超級高質!我冇諗過黃埔都可以食到咁好食嘅麵包!外脆內軟,配埋醋一流。前菜我地要左個打卡好靚嘅八爪魚同軟殼蟹沙律,超大一條八爪魚腳,絕對抵食,就連下面做配角嘅牛油果吐司都好好味,另外個沙拉竟然用上artichoke呢d咁罕見嘅食材!煙燻牛排好精緻,尤其個牛油好入味,5成熟剛剛好!墨汁海鮮risotto 比我想象中更大跌,risotto個口感整得剛剛好,唔會好似外面d餐廳整到林啤啤咁,不過我最鐘意都係個大蝦闊麵配番茄羅勒汁,隻大蝦真心大隻,麵整到al dente,超好食。最後朋友竟然比左個大驚喜我,叫左個梳乎厘!我一直都好鐘意食,呢間個souffle 做得超好味,因為用左義大利蛋同yoghurt做base所以特別黃同fluffy,到食完都冇跌落來,可以dinner食到一個咁大嘅souffle真心好開心!飲品我地叫左鮮榨羽衣甘藍青蘋果菠蘿汁同shiraz red bridge 紅酒。兩杯都好推介,juice好refreshing,紅酒易入口。最後一定要稱讚一下呢到d員工,個個都超勤力同好有禮貌,令到成個dining experience都好開心!

2023-10-07 54 浏览
今次去嘅餐廳有驚喜,佢嘅食物製作認真同有水準!食物方面,我地試咗海鮮凍盤,真係幾豐富。有生蠔、龍蝦、帶子、海蝦、蟶子同螺,每一樣都新鮮又美味。另外叫咗大蝦闊麵配蕃茄羅勒汁,意粉彈牙,大蝦新鮮多汁,同埋蕃茄羅勒汁好夾。煙肉眼扒揀咗五分熟,剛剛好。牛扒質感嫩滑,有煙燻嘅味道,令到牛肉更加香口。最後係梨撻,真係一個完美嘅甜品。酥皮焗得香脆,梨撻入邊仲有吉士。每一口都可以感受到酥皮同梨嘅絕妙組合,真係一個令人回味無窮嘅甜品。飲品叫咗玫瑰牛奶同Florté Rose Soda。玫瑰牛奶奶味濃郁,熱飲暖笠笠。而Florté Rose Soda味道好清新。

今次去嘅餐廳有驚喜,佢嘅食物製作認真同有水準!

飲品叫咗玫瑰牛奶同Florté Rose Soda。
2023-10-05 64 浏览
經過黃埔呢間西餐廳,見到入面裝修得幾靚,價錢唔算太貴,就入去試吓。麵包配意大利黑醋,麵包焗到外脆內軟,點埋開胃嘅黑醋,好夾。焗牛骨髓 - 牛骨髓好甘香,上面仲有大量肉碎,好惹味,配埋吐司一齊食,可以食落冇咁油膩,呢個菜式幾特別燒德國鹹豬手配酸椰菜薯蓉,豬皮整得非常出色,食落個皮脆卜卜但又有少少煙韌嘅感覺,好正,d肉味道啱啱好,唔會太咸,而d薯蓉好滑,好香牛油味。煙肉眼排9安士 - 牛排係用個爐熱住,可以控制牛排嘅生熟程度,牛排食落好juicy,好淋,有煙燻味好香,一d都唔韌,加上香草牛油嘅香味,仲有配其他醬,令牛排嘅味道提升唔少。仲跟埋薯條,炸到脆卜卜熱辣辣,好好味。梳乎厘,好巨型嘅甜品,成把餐刀咁大,一切開裏面嘅蛋香飄出黎,食落好creamy,,好濕潤軟淋淋,最驚喜食到最底層係有層布丁,非常滿足。荔枝菠蘿沙冰,飲落好fresh嘅荔枝同菠蘿香味,甜甜酸酸,好消暑。綿花糖朱古力奶昔,真係好吸睛,上面勁多唔同種類嘅綿花糖,而d奶昔飲落好香滑,朱古力味都好特出。

麵包配意大利黑醋,麵包焗到外脆內軟,點埋開胃嘅黑醋,好夾。

2023-10-05 41 浏览
❤️海鮮凍盤1人好豐富呀!有龍蝦、生蠔、蟶子、加拿大翡翠螺、凍蝦、北海道帶子全部都好新鮮!❤️蜆肉黑白扁意粉用瓦堡盛載,保暖夠晒熱!一打開個蓋重出煙!有好多蜆!落左好多香草🌿好香口。❤️煙肉眼扒9安士(煙) 五分熟肉嫩juicy~點埋醬汁食更滋味😋配薯條🍟炸成金黃色,熱辣辣❤️梳乎厘用瓦堡裝,熱烘烘好香噴噴~😍😋有蛋香,空氣感十足!👍🏻嗌左兩杯飲品幾特別又靚:❤️Coconut Pineapple Smoothie❤️Marshmallow Strawberry Milkshake❤️Coconut Pineapple Smoothie有酸甜菠蘿🍍肉,入口有椰香❤️Marshmallow Strawberry Milkshake呢杯飲品真係好靚😍一條長長棉花糖捲起放在杯面,士多啤梨🍓酸酸甜甜,甜得黎唔會漏👍🏻
❤️海鮮凍盤1人

炸成金黃色,熱辣辣

嗌左兩杯飲品幾特別又靚:
❤️Coconut Pineapple Smoothie

❤️Coconut Pineapple Smoothie
有酸甜菠蘿🍍肉,入口有椰香

呢杯飲品真係好靚😍
2023-10-05 42 浏览
好耐無去黃埔呢頭覓食! 發現了一間食物高質的西餐廳!呢度環境都幾大,座位多,以黑白為主,很有格調! 坐低後店員就呈上脆包,點意大利黑醋同橄欖油一起食用。我地既晚餐叫左:.🦆鵝肝配日本鰻魚及甜粟米蓉賣相好靚呢! 中間係沙律,左右兩邊各有一件鵝肝,底下放了日本鰻魚,無諗過鵝肝同鰻魚呢個組合咁創新! 鵝肝好香,鰻魚好香甜,兩者一齊食又幾特別,口感好正! 好好味! .🥘白酒煮藍青口(500G)配蒜蓉包呢個份量都幾大,一鍋藍青口,再配4片蒜蓉包! 藍青口以白酒煮香,好入味! 蒜蓉包好脆,就咁食已經好好味,再點埋白酒醬汁食,好惹味!.🥩煙燻扒美國肉眼(9OZ) 配薯條牛扒盤下面會燒住個細蠟燭仔,保持上面牛扒既溫度,而牛扒上就放有香草牛油慢慢溶,煎香後肉味濃郁,肉汁多,加上煙燻味,帶點焦香好特別! 旁邊有燒汁同岩鹽俾你點住食。而薯條都好香脆,附有茄醬同黑松露醬,黑松露醬超香,好好食! 食哂個黑松露醬無視左茄醬🤣. 🍐自家製梨撻配香草雪糕呢個甜品不得了💯勁大份量,2-3人一齊share食都得! 上面鋪了滿滿的梨,下面係吉士醬,然後係撻皮,正中間再放了一球香草雪糕,食一啖,超好味,覺得好幸福🥹 梨肉既香
🦆鵝肝配日本鰻魚及甜粟米蓉
🥘白酒煮藍青口(500G)配蒜蓉包
🥩煙燻扒美國肉眼(9OZ) 配薯條
🍐自家製梨撻配香草雪糕
呢個甜品不得了💯勁大份量,2-3人一齊share食都得! 上面鋪了滿滿的梨,下面係吉士醬,然後係撻皮,正中間再放了一球香草雪糕,食一啖,超好味,覺得好幸福🥹 梨肉既香甜,再加吉士同脆撻皮,有埋香草雪糕,加埋既口感真係一流! 不過真係好飽肚🤣
☕椰子咖啡
分別係椰子沙冰同一杯濃縮咖啡分開上,將熱咖啡慢慢倒落椰子沙冰度,層次感好靚! 椰子夠哂香甜,加埋咖啡剛剛好!
🍍椰子菠蘿沙冰
呢杯賣相都幾靚,上面仲有片大菠蘿乾可以食用! 椰子加菠蘿,味道好清新好香!!
呢度既食物真係唔錯,服務都好好,見到餐牌仲有好多野食,下次要試下其他😋 呢度無論係同朋友知己、一家大細同情侶來都好適合!!
2023-09-25
  • 鵝肝配日本鰻魚及甜粟米蓉
  • 自家製梨撻配香草雪糕
服務態度滿分,令人感覺跟高級西餐,慶祝和聚會適合西餐廳座位很大,位置方便,裝修走高級方向店員細心工作,令人想再光顧。枱都有一定距離,富好有空間感,配合木質枱面及燈光,喺呢度用餐真係好有情調。先來沙拉打開胃口,無花果、燒豬肉片、蜂蜜芥末汁,沙律菜,整個新鮮滿分👍🏻香口的牛油果,令夏日感提升😆海鮮意大利飯彈牙的意大利飯,配搭出滿滿滋味。精緻的一份菜色,餐廳環境夢幻,特色料理之選。飯粒保持口感,令口感提升~鮮香的海鮮,增加口感,味道很棒。這個午餐菜式,也有特色~青口,中蝦,帶子,魷魚。感覺是海鮮之盛宴,意大利飯煮得彈牙,棒,口感像奶油濃稠,咬下煙韌。海鮮青口和大蝦,鮮味滿滿,煎香帶子及蝦,鮮味提升了。肉眼扒配薯蓉餅肉眼扒之肉質很嫩,配薯蓉及時令蔬菜,肥美不會覺得咸,時令的配菜吃落很清甜🥰肉眼扒肉質較實,另外配上薯蓉,棒,朋友愛吃肉眼,肉味濃得來脂肪分布平均,不會過膩,吃西餐的話,總覺餐廳採用開放式廚房,食客可以望到炭爐,廚師用心地製作看到燒起熊熊烈火,感覺很好。店子肉眼扒好吃,配薯蓉,更顯出店子貼心,環境舒適,必試肉眼 簡簡單單的享受著,味道很好。牛香濃濃,份量大,肉眼扒烤香草薯餅,香香炭烤
服務態度滿分,令人感覺跟高級西餐,慶祝和聚會適合

西餐廳座位很大,位置方便,裝修走高級方向

店員細心工作,令人想再光顧。

枱都有一定距離,富好有空間感,配合木質枱面及燈光,喺呢
度用餐真係好有情調。

海鮮意大利飯

肉眼扒配薯蓉餅

簡簡單單的享受著,味道很好。牛香濃濃,份量大,肉眼扒烤香草薯餅,香香炭烤味,肉質嫩滑又易吃,滿滿肉香🥹

士多啤梨奶昔
用士多啤梨雪糕打出調製甜蜜奶昔,又大飽口福!滿滿份量,可愛又好味,是打卡感高的特飲,加爆炸糖粉,驚喜口感,清爽又醒神

椰子咖啡
意式咖啡加越南特產椰子汁,誘人和甜味度高,咖啡濃郁芳香風味完美融合,為朋友的放鬆時刻,營造出獨特的清新回味。

最後而吸引的是甜品,好吃到令人興奮。

最近去開紅磡黃埔天地行街就發現享膳坊 (黃埔站C出口) 有好多餐廳選擇 非常集中呢間西餐廳 🖤Amber’s Table以牛扒、漢堡、海鮮🦞及自家製意粉🍝為主打 選擇特別多 即使全家人口味唔同 都可以搵到心水選擇今次嘅用餐體驗絕對為📸視覺 + 味蕾😋帶嚟全新享受😋我哋點咗幾個餐廳✨招牌菜式:❣️煙燻扒美國🇺🇸肉眼(9安士)配薯條、黑松露醬及特色芥末醬 牛扒厚薄均勻 鐵板上菜肉質色澤、質感、味道大大提升唔怪得食起上嚟別具一番風味😋❣️美國特級1200g安格斯斧頭扒 配薯條(2-4人份量)斧頭扒骨架非常大 果然名付其實同想像中嘅份量一樣咁驚人巨型 氣勢磅礴🤩 唔使講梗係 #相機食先 🤣外層燒得微焦金黃 火喉控制得宜 完全將肉汁鎖緊夠晒Juicy 無半點嚡口斧頭扒 🥩肉味特別香濃食嘅時候會感受到滿口油香馥郁絕對係 #食肉控 嘅朋友仔✔️必點之選❣️燒德國🇩🇪咸豬手 配酸椰菜及薯蓉咸豬手大大隻 外層炸得金黃香脆又煙韌切開嘅時候熱辣辣♨️ 入面肉質仍然嫩滑每啖均帶點鹹香 配酸椰菜一同進食 仲有助中和油膩感我自己一向都鍾意食德國🇩🇪咸豬手呢個菜式 私心推介💕❣️ 蜆肉配自家製黑白扁意粉用上原鍋上枱 相當有睇頭
最近去開紅磡黃埔天地行街
就發現享膳坊 (黃埔站C出口) 有好多餐廳選擇
非常集中
呢間西餐廳 🖤Amber’s Table
以牛扒、漢堡、海鮮🦞及自家製意粉🍝為主打
選擇特別多 即使全家人口味唔同 都可以搵到心水選擇
今次嘅用餐體驗絕對為📸視覺 + 味蕾😋帶嚟全新享受😋
我哋點咗幾個餐廳✨招牌菜式:
❣️煙燻扒美國🇺🇸肉眼(9安士)
配薯條、黑松露醬及特色芥末醬
牛扒厚薄均勻 鐵板上菜
肉質色澤、質感、味道大大提升
唔怪得食起上嚟別具一番風味😋
❣️美國特級1200g安格斯斧頭扒 配薯條(2-4人份量)
斧頭扒骨架非常大 果然名付其實

• 蜆肉配自家製黑白扁意粉
  • 法國粉紅玫瑰花椰子沙冰
  • 梳乎厘
2023-09-29 47 浏览
閨蜜子生日搵左間出名好食嘅低調西餐,食個飯傾下計。食物味道真係好出色,特別推薦藍青口丶德國鹹豬手同煙燻肉眼扒!!😚😚煙燻牛扒好香 生熟程度啱啱好,上面仲有好特別嘅綠色香草牛油,另外配啲海鹽,超jengggg🤤🤤德國鹹豬手好大碟,個皮好脆,啲肉仲要超淋🥹。好食過係赤柱食!食唔晒打包左返屋企俾爸爸媽媽,佢哋都讚好 話油脂好香。💗另外我好鍾意嗰度嗰啲,啲叔叔全部好nice好風趣🤣👍🏻👍🏻感受到佢哋好鍾意自己工作緊嘅餐廳。💸💸🌟藍青口伴蒜蓉包 $178香烤牛骨髓 $108🌟脆皮德國鹹豬手配酸椰菜及薯蓉 $228🌟煙燻肉眼扒(9安士)配薯條 $238🌟(大)梳乎厘 $188邪惡棉花糖朱古力奶昔 $88玫瑰花茶(一壺) $55🌟店長推介白酒(杯) $76📍Amber's Table地址:黃埔天地享膳坊(第4期)地下G14號舖

💸💸

地址:黃埔天地享膳坊(第4期)地下G14號舖
2023-09-28
庆祝纪念
生日
  • 煙燻肉眼扒(9安士)
  • 燒德國鹹豬手
  • 超大疏乎厘
  • 藍青口
2023-09-28 43 浏览
📍黃埔《Amber’s Table》鵝肝配鰻魚$188👍🏻正呀藍青口配蒜蓉包🧄🥖$178蒜蓉味幾重👍🏻蒜蓉包好脆 點汁一齊食唔錯煙燻肉眼扒(9安士)🐮$2385成熟配薯條仲有小蠟燭台坐熱塊扒 好細心配黑松露醬🍄同埋海鹽🧂不過其實唔點任何野 已經好夠味😅甜品有驚喜😍🍐梨撻配吉士醬 $98 熱辣辣 好好味😋👍🏻特飲椰子菠蘿沙冰🍍🥥$49Cotton Candy Chocolate Milkshake 🍭🍫$88見到杯野飲 賣相幾靚 個人都開心d😚 打卡一流侍應幾nice又細心 向客人介紹每度菜式好滿足嘅晚餐😛
📍黃埔《Amber’s Table》

鵝肝配鰻魚$188👍🏻正呀