2017-02-19
2017-02-16 (Thursday)相約好耐冇見既朋友食飯 想有個唔限時又安靜既環境食野😌 原本聽到佢係慢煮真係有d擔心🌝怕要搞好耐先食到野 去到見到得一個人負責廚房更加擔心 🙄🙄🙄點知佢出野食既速度都幾快🤞🏻 我地叫左兩個sets☺😋一個係慢煮柚子蜜雞扒😋一個係煙三文魚黑松露意粉首先黎餐包 正正常常😎之後忌廉餐湯 (有粒粒薯仔溶 口感幾好😋)再黎沙律 (唔止幾條菜 好足料)食完一輪終到主菜 慢煮柚子醬雞扒雞扒非常嫩滑 唔止塊皮有柚子味 成舊雞都有淡淡柚子味 好開胃😙另一個係煙三文魚黑松露意粉 正正常常😎食完諗住埋單之際 突然上甜品 🤤 係最近好hit 既紫薯配雲尼拿雪糕 口感特別 配上士多啤梨醬冇咁漏 整體黎講成個set 幾完整(配埋餐飲)食左兩個鐘到 慢煮得黎算快 💨🤞🏻值得一試😋
點知佢出野食既速度都幾快🤞🏻
我地叫左兩個sets☺
😋一個係慢煮柚子蜜雞扒
😋一個係煙三文魚黑松露意粉
首先黎餐包 正正常常😎 之後忌廉餐湯 (有粒粒薯仔溶 口感幾好😋) 再黎沙律 (唔止幾條菜 好足料) 食完一輪終到主菜 慢煮柚子醬雞扒
雞扒非常嫩滑 唔止塊皮有柚子味 成舊雞都有淡淡柚子味 好開胃😙 另一個係煙三文魚黑松露意粉 正正常常😎 食完諗住埋單之際 突然上 甜品 🤤 係最近好hit 既紫薯配雲尼拿雪糕 口感特別 配上士多啤梨醬冇咁漏 整體黎講成個set 幾完整(配埋餐飲)
食左兩個鐘到 慢煮得黎算快 💨🤞🏻
值得一試😋