2022-12-02
等位等咗成個鐘,喺門口已經聽到個叔叔鬧啲客話啲客唔聽嗌number。入到去嗌嘢食喺個Menu度乜都話賣晒,然後嗌咗一個白鱔飯,一個牛小排飯,一個沙嗲豬頸肉麵。個麵就15分鐘後嚟咗,然後不斷聽到侍應同其他人新入來嘅客人講我地嗌嗰兩個飯賣晒,但又冇同我哋講。於是我哋問侍應係咪我哋兩個飯都冇啦,佢大大聲話有,因為繁忙時間所以慢啲,仲要個清潔姐姐話等半個鐘係好小事。最後等咗40分鐘,我地再問侍應,個侍應唔敢再上嚟同我哋講野,叫咗個老闆娘上嚟話嗰兩個飯賣晒。即係我哋等咗40分鐘嗰兩個飯係冇嘅。老闆娘仲要好惡咁兇我地走。(把口話唔好意思,但係語氣好差)都痴線,完全唔知點做生意,態度服務所有野都差,唔會再有下次,建議大家千奇千奇唔好行入去,除非你想受氣