2019-06-28
第一次係1881呢個 area 食野😊 個環境好舒服好靚呀,未食都已經好滿意♥️入到去更加不得了,好似入咗個藝術館食飯咁🖼 連d擺設都靚過人😍 平時唔係太好 fancy 野既我都忍唔住要影低佢😂個餐包唔錯 幾軟熟😋 配埋自家牛油好香呀!!我地叫咗2個 set lunch,前菜各一款可以share大家一齊試下✌🏻個慢煮三文魚好肥美,配上香橙西柚酸酸甜甜好開胃☺️呢個梨子及歐洲防風草湯好特別,第一次接觸防風草,原來歐洲防風草胡蘿蔔素含量很少,但營養價值極高,防風除預防癌症以外,歐洲防風草還有降低血壓,治療便秘和心臟疾病等作用,歐洲防風更加係補鉀高手😲主菜我揀咗燒法國春雞,肉質極嫩滑,配埋我最中意既薯蓉食😍每道菜都係一個藝術品咁,擺盤都係一種技巧,所謂色香味俱全🤩 鱸魚個皮煎得好香脆,魚肉好滑🐟 最後每人叫咗一款花茶,個杯真係靚到想拎返屋企🤭 不過唔洗偷偷地拎走架,因為門口有個 area 賣野,呢兩款杯同茶壺都有得買架😬呢到食飯真係舒服到令人坐到唔想走,下次可以試下同朋友黎食個下午茶,我見到啲 cake 都好靚😍
入到去更加不得了,好似入咗個藝術館食飯咁🖼
個餐包唔錯 幾軟熟😋 配埋自家牛油好香呀!!
個慢煮三文魚好肥美,配上香橙西柚酸酸甜甜好開胃☺️
主菜我揀咗燒法國春雞,肉質極嫩滑,配埋我最中意既薯蓉食😍