2023-08-29
一直恨左好耐既 #鮨本 終於可以食到啦😍記得要提早訂位ah 因為好多人黎食 隨時無位🧡靜靜地話你知上次我就係walk in黎 多人到白行一場🤣 記得訂位~ 雖然位置係銅鑼灣 但餐廳裝潢同味道都彷如係去左日本咁💕茶碗蒸🥚非常香滑 除左濃厚嘅蛋香仲帶點鮮甜😋海膽軍艦係最難忘既🥹 海膽係超級超級creamy 份量又多又鮮甜🥰拖羅手卷包含魚既唔同部位 入口感嘅吞拿魚都唔同 配上香蔥省起 令人難忘😚服務 師傅態度極好 每道壽司都講解清晰 刀工一流 笑容超好💕#銅鑼灣 #壽司 #日式#聚會 #多國菜#打卡#新餐廳#朱古力#咖啡#辣野#薄餅#意粉#据扒#日本#高級#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare #美食推薦 #美食日記 #美食攝影 #相機先食
記得要提早訂位ah 因為好多人黎食 隨時無位🧡
雖然位置係銅鑼灣 但餐廳裝潢同味道都彷如係去左日本咁💕 茶碗蒸🥚非常香滑 除左濃厚嘅蛋香仲帶點鮮甜😋
師傅態度極好 每道壽司都講解清晰 刀工一流 笑容超好💕