2024-08-19
其實難食的食物不是第一次食過,但是這間是差到唔留言都對唔住咁多食客,首先食物質素差,炭烤紐西蘭頂級牛扒堅韌無比、香煎美國大雞扒比自己烚的雞胸肉更鞋,雞中翼的雞皮口感似橡膠,好難咬開,薯條又淋又鹹,唔知係咪煮咗3日都賣唔曬的薯條,黑松露什菌意大利飯偏鹹,但可以接受,餐飲加+$18叫杯奶蓋黑糖珍珠鮮奶,居然鹹到嚇人,而侍應回覆: 黑糖珍珠就係鹹的. 唔飲就轉飲品啦,我轉咗杯熱朱古力,等了15分鐘,來了杯開稀的白鮮奶物體,用匙羹搞下都無變深色,試飲了2啖是淡而無味的奶水,差D想嘔,我已經肯定永不再幫襯,由於是幫同事慶生,提早一日訂了甜品,分別是心太軟、Tiramisu & 抹茶蕨餅窩夫雪糕,我的訂單是指明要寫上Happy birthday to baby, 侍應居然送上Happy birthday to bady! 雖然同事唔介意,但我心諗連Baby都唔識寫? 係味香港人黎架?三款甜品只有心太軟是正常味道的,認真佩伏!!!
黑松露什菌意大利飯偏鹹,但可以接受,
由於是幫同事慶生,提早一日訂了甜品,
分別是心太軟、Tiramisu & 抹茶蕨餅窩夫雪糕,
三款甜品只有心太軟是正常味道的,認真佩伏!!!
題外話/補充資料:
無影相,根本無食物有值得要我影相紀念,有影甜品,但是有同事的樣,所以唔公開了。