2021-12-17
聖誕節就快到又到咗瘋狂飲飲食食嘅時候!前排行完Donki嘅時候見到呢一間餐廳就bookmark咗☝🏻趁去開將軍澳就試吓~ 餐廳嘅佈置幾有特色,佢哋仲有一間房,私隱度都幾高。我哋揀咗佢近排推出嘅節日套餐。🎄節日二人前($328/位)🎄前菜盛合:一共有三小碟,全部都係開胃嘅小碟🎄刺身三點盛:三款刺身分別係油甘魚、刺身帶子、三文魚。全部都非常新鮮鮮甜有魚味🎄北海道松葉蟹肉餅外層炸到脆卜卜包住鮮甜蟹肉,香脆可口。🎄龍蝦味噌湯打開過就聞到非常香嘅龍蝦味,入邊嘅龍蝦肉非常之爽口☝🏻🎄串燒拼盤:日本杏鮑菇|日本岩手雞肉串| 日本黑豚五花腩 | 蒲燒鰻魚串總共有四款串燒,每款都有兩串,全部都燒得好香好惹味。餐廳用嘅材料靚,所以少少調味已經好好食。🎄安格斯牛肩胛雜菜鍋食完串燒之後食返個鍋,雜菜解一解油膩。牛肩牛肉香濃又腍。🎄鰻魚炒飯本來佢係包兩碗白飯,我哋加咗錢轉鰻魚炒飯,鰻魚醬汁沾滿每粒珍珠米,鰻魚粒都幾多,食完真係飽晒☺️🎄節日精選甜品梗係要食返個甜品先至夠圓滿啦,有雪糕芝士蛋糕紅豆同埋抹茶蕨餅。食到超飽捧住個肚走!套餐本身都包嘢飲,如果想盡興啲就可以加錢轉啤酒/ 清酒。佢哋而家仲做緊優惠☝🏻下午茶時
餐廳嘅佈置幾有特色,佢哋仲有一間房,私隱度都幾高。
我哋揀咗佢近排推出嘅節日套餐。
🎄節日二人前($328/位)
🎄前菜盛合:一共有三小碟,全部都係開胃嘅小碟
🎄北海道松葉蟹肉餅
外層炸到脆卜卜包住鮮甜蟹肉,香脆可口。
🎄龍蝦味噌湯
打開過就聞到非常香嘅龍蝦味,入邊嘅龍蝦肉非常之爽口☝🏻
🎄安格斯牛肩胛雜菜鍋
食完串燒之後食返個鍋,雜菜解一解油膩。牛肩牛肉香濃又腍。
🎄鰻魚炒飯
🎄節日精選甜品
套餐本身都包嘢飲,如果想盡興啲就可以加錢轉啤酒/ 清酒。
佢哋而家仲做緊優惠
☝🏻下午茶時段 1430-1730🎄散叫餐牌全單8折
午市定食9折
☝🏻Dinner 早鳥優惠19:30前埋單85折(2人套餐及兒童套餐就唔包嘅)
🎄以上優惠適用於星期一至五(公眾假期及假日除外)